BEST FOOD CATERİNG MMC



Şirkət haqqında:

“Bestfood Catering” şirkəti 2018-ci ildən fəaliyyət göstərir və Azərbaycanın iaşə bazarında ən nüfuzlu şirkətlərdən biridir. Qarşımıza qoyduğumuz əsas məqsədlərdən biri də bu işdə daima təkminləşmək və müştərilərimizə yüksək səviyyədə xidmət göstərməkdir. Çalışdığımız müddət ərzində şirkətimizin adı daima yüksək peşəkarlıq, keyfiyyətli xidmət, ciddi nəzarət edilən qida məhsulları ilə yüksək qiymətləndirilmiş, və bizi nüfuzlu və inamlı iaşə xidməti göstərən şirkət olaraq tanıtmışdır. İstehsalatın ilk addımından servis xidmətinə qədər keyfiyyətdə güzəştə getməyən şirkətimiz tədarükçülərini xüsusi diqqətlə seçir. Şirkətimiz, öz sektorunda professional və marka dəyəri yüksək qurumlarla əməkdaşlıq edərək istehsal mərhələsini heç bir problem olmadan planlı şəkildə həyata keçirir. 


Göstərdiyimiz xidmətin zəruri tələblərindən olan beynəlxalq və yerli standartlara cavab veririk,  ISO 22000:2005 (Qida Təhlükəsizliyinin İdarəetmə Sistemi), ISO 9001:2015 (Keyfiyyətin İdarə olunması) və OHSAS 18001:2007 (İş sağlamlığı və Təhlükəsizliyi Sistemi) kimi beynəlxalq sertifikatları əldə etməklə öz işimizdə Avropa standartlarını tətbiq edirik.

Əlaqə vasitələri:




Baş Aşpaz (Zəngilan rayonu) Catering

Vəzifə öhdəlikləri:

  • Menyuların və menyu üzrə yeməklərin hazırlanması, hazırlanmasına və keyfiyyətinə, tabeliyində olan işçilərə nəzarət edilməsi
  • Hazırlanan yeməklərin keyfiyyətli və sağlam olmasını, onların tələb olunan gigiyenik standartlara cavab verməsini təmin etmək;
  • Yəməklərin vaxtında hazırlanması, hazırlanmasına nəzarət edilməsi və təqdim edilməsi;
  • Lazım olan ərzağın miqdarını və dəyərini hesablamaq və tələb olunan standarta cavab verməsinə nəzarət etmək;
  • Yəməklərin maya dəyərinin hesablanması və yeni yemək reseptlərinin hazırlanmasında iştirak;
  • Hazır yeməklərdə zülal, yağ və karbohidratların nisbətinin müəyyənləşdirilməsi;
  • Yeməklərin kalkulyasiya cədvəllərinin və texnoloji-texniki kartların hazırlanması;
  • Sanitariya qaydalarına yüksək səviyyədə riayət etmək və mətbəxdə çalışan işçilərin standartlara riayət etdiyinə əmin olmaq məqsədilə təchiz edilən ərzağı, istifadə olunan avadanlıqları və mətbəxi daima təftiş etmək;
  • Aşpazları və mətbəxdə çalışan digər işçiləri daima təlimatlandırmaq, yemək hazırlamaq sahəsində olan yenilikləri və həmçinin yeni avadanlıqlardan istifadə qaydalarını onlara nümayiş etdirmək;
  • Digər işçilərlə birlikdə ilin fəslindən və tələb olunan ədvəların mövcudluğundan asılı olaraq resept və menyu hazırlamaq;
  • Müvafiq ərzaq sifariş etmək ; 
  • Komanda şəklində özündən yuxarı vəzifədə olan idarəedici və digər həmkarları ilə yaxından əməkdaşlıq etmək;
  • Yeməklərin vaxtında hazır olmasını və gecikmədən mətbəxdən çıxmasını təmin etmək.

Namizəddən tələblər:

  • Catering sistemində baş aşpaz kimi 5 il iş təcrübəsi;
  • Müvafiq sahə üzrə peşə təhsili;
  • Bu sahə üzrə yeniliklər barədə məlumatlı olmaq və müvafiq olduğu halda yeni üsulları iş prosesində tətbiq etməli;
  • Milli mətbəx və Türk mətbəxi peşəkar səviyyədə bilməli;
  • Ərzaqların və hazırlanmış məhsulların saxlama müddətlərini və şərtlərini bilməli;
  • Məhsullardan hazırlanan yarımfabrikatların keyfiyyətinə qoyulan tələbləri bilməli;
  • İş saatlarında çevik olmalı, gərgin iş qrafikində dəqiq və səmərəli işləməli;
  • Səliqəli görkəmə və gigiyenik təmizliyə riayət etməli;
  • Həftəlik menyunu tərtib etmək, mətbəxdə çalışan işçiləri idarə etmək və iş bölgüsü aparmaq;

İş şəraiti:

  • Zəngilan rayonu
  • Əmək haqqı: 2000 AZN

  • Bizi izləyin:

İş üçün müraciət edin



BEST FOOD CATERİNG MMC



Şirkət haqqında:

“Bestfood Catering” şirkəti 2018-ci ildən fəaliyyət göstərir və Azərbaycanın iaşə bazarında ən nüfuzlu şirkətlərdən biridir. Qarşımıza qoyduğumuz əsas məqsədlərdən biri də bu işdə daima təkminləşmək və müştərilərimizə yüksək səviyyədə xidmət göstərməkdir. Çalışdığımız müddət ərzində şirkətimizin adı daima yüksək peşəkarlıq, keyfiyyətli xidmət, ciddi nəzarət edilən qida məhsulları ilə yüksək qiymətləndirilmiş, və bizi nüfuzlu və inamlı iaşə xidməti göstərən şirkət olaraq tanıtmışdır. İstehsalatın ilk addımından servis xidmətinə qədər keyfiyyətdə güzəştə getməyən şirkətimiz tədarükçülərini xüsusi diqqətlə seçir. Şirkətimiz, öz sektorunda professional və marka dəyəri yüksək qurumlarla əməkdaşlıq edərək istehsal mərhələsini heç bir problem olmadan planlı şəkildə həyata keçirir. 


Göstərdiyimiz xidmətin zəruri tələblərindən olan beynəlxalq və yerli standartlara cavab veririk,  ISO 22000:2005 (Qida Təhlükəsizliyinin İdarəetmə Sistemi), ISO 9001:2015 (Keyfiyyətin İdarə olunması) və OHSAS 18001:2007 (İş sağlamlığı və Təhlükəsizliyi Sistemi) kimi beynəlxalq sertifikatları əldə etməklə öz işimizdə Avropa standartlarını tətbiq edirik.

Əlaqə vasitələri:




Baş Aşpaz (Zəngilan rayonu) Catering

Vəzifə öhdəlikləri:

  • Menyuların və menyu üzrə yeməklərin hazırlanması, hazırlanmasına və keyfiyyətinə, tabeliyində olan işçilərə nəzarət edilməsi
  • Hazırlanan yeməklərin keyfiyyətli və sağlam olmasını, onların tələb olunan gigiyenik standartlara cavab verməsini təmin etmək;
  • Yəməklərin vaxtında hazırlanması, hazırlanmasına nəzarət edilməsi və təqdim edilməsi;
  • Lazım olan ərzağın miqdarını və dəyərini hesablamaq və tələb olunan standarta cavab verməsinə nəzarət etmək;
  • Yəməklərin maya dəyərinin hesablanması və yeni yemək reseptlərinin hazırlanmasında iştirak;
  • Hazır yeməklərdə zülal, yağ və karbohidratların nisbətinin müəyyənləşdirilməsi;
  • Yeməklərin kalkulyasiya cədvəllərinin və texnoloji-texniki kartların hazırlanması;
  • Sanitariya qaydalarına yüksək səviyyədə riayət etmək və mətbəxdə çalışan işçilərin standartlara riayət etdiyinə əmin olmaq məqsədilə təchiz edilən ərzağı, istifadə olunan avadanlıqları və mətbəxi daima təftiş etmək;
  • Aşpazları və mətbəxdə çalışan digər işçiləri daima təlimatlandırmaq, yemək hazırlamaq sahəsində olan yenilikləri və həmçinin yeni avadanlıqlardan istifadə qaydalarını onlara nümayiş etdirmək;
  • Digər işçilərlə birlikdə ilin fəslindən və tələb olunan ədvəların mövcudluğundan asılı olaraq resept və menyu hazırlamaq;
  • Müvafiq ərzaq sifariş etmək ; 
  • Komanda şəklində özündən yuxarı vəzifədə olan idarəedici və digər həmkarları ilə yaxından əməkdaşlıq etmək;
  • Yeməklərin vaxtında hazır olmasını və gecikmədən mətbəxdən çıxmasını təmin etmək.

Namizəddən tələblər:

  • Catering sistemində baş aşpaz kimi 5 il iş təcrübəsi;
  • Müvafiq sahə üzrə peşə təhsili;
  • Bu sahə üzrə yeniliklər barədə məlumatlı olmaq və müvafiq olduğu halda yeni üsulları iş prosesində tətbiq etməli;
  • Milli mətbəx və Türk mətbəxi peşəkar səviyyədə bilməli;
  • Ərzaqların və hazırlanmış məhsulların saxlama müddətlərini və şərtlərini bilməli;
  • Məhsullardan hazırlanan yarımfabrikatların keyfiyyətinə qoyulan tələbləri bilməli;
  • İş saatlarında çevik olmalı, gərgin iş qrafikində dəqiq və səmərəli işləməli;
  • Səliqəli görkəmə və gigiyenik təmizliyə riayət etməli;
  • Həftəlik menyunu tərtib etmək, mətbəxdə çalışan işçiləri idarə etmək və iş bölgüsü aparmaq;

İş şəraiti:

  • Zəngilan rayonu
  • Əmək haqqı: 2000 AZN

  • Bizi izləyin:

İş üçün müraciət edin



Xəyalındakı işi umano.az ilə tap